Sander Grefte.jpg

Hartelijk welkom op mijn website. Ik ben Sander Grefte en ik heb mij gespecialiseerd in landschapsfotografie met een grote interesse in portretfotografie. Ik wil graag de landschappen van de wereld in beeld brengen en zo iedereen bewust te maken (voor zover dat nodig is) hoe mooi deze planeet is. Dit betekent niet dat ik de werkelijkheid wil weergeven! Ik wil graag mijn persoonlijke interpretatie of beleving erin verwerken, mijn “signatuur”.

Met mijn landschapsfoto’s heb ik verschillende wedstrijden gewonnen by Shoot the frame, Photocrowd, instagram en facebook. In 2018 ben ik 3e geworden bij de prestigieuze Lowlands Photo Contest in de categorie Abstract en Vormen. Op deze website vind je mijn portfolio en regelmatig een blog over mijn fotografische momenten.

Heb je interesse in mijn werk en wil je een foto kopen? Neem dan een kijkje bij Werk aan de muur. Heb je interesse in een andere foto of een (persoonlijke) workshop of misschien een fotoshoot neem dan contact met mij via de onderstaande button.

Name *
Name